Praktisk info

Medlems-nøglen

AngerGym er et nøgle center, det vil sige at du kan komme så ofte og frit du vil inden for vores åbningstider. Medlems-nøglen du får udleveret er personlig og må ikke benyttes af andre en den som har tegnet abonnementet. Medlems-nøglen skal indlæses ved indgangen. Skulle du miste eller beskadige din medlems-nøgle, udsteder vi en ny medlems-nøgle til dig mod et administrations gebyr på 150,-. Hvis du glemmer din medlems-nøgle, vil du stadig kunne træne. Du kan ved indgangen til centeret komme 40.- i vores møntindkast, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres som ved brug af medlems-nøglen.

Omklædningsfaciliteter

Der er skabe til rådighed i omklædningsrummene, så du har mulighed for at opbevarer dit tøj og dine værdigenstande i mens du træner. Har du ikke selv en hængelås til skabet er der mulighed for at købe en i centeret.

Prøvetime

En prøvetime hos os koster kun 40.-. Pengene kommer du i møntindkastet ved indgangen til centeret, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres som ved brug af medlems-nøglen.

Beklædning

For at kunne træne i centeret, skal du have træningstøj og indendørs sko på-

Pause

Du kan til enhver tid, sætte dit medlemskab på pause så ofte og så længe, som du ønsker. Du skal blot henvende dig til os, hvor du mod et administrations gebyr på 50.- skal oplyse om start og slutdato for pausens periode.

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, ved at kontakte os. Opsigelsen skal dog ske senest den 15. I måneden.

Åbningstider

For medlemmer alle 365 dage om året 24/7. Ved betaling i møntboks fra kl. 7.00 til kl. 22.00.

Telefontid

Alle hverdage fra 16.00 til 18.00

Ekspedtionstider

Mandag 16-18

Tirsdag 18-19

Onsdag 16-18

Torsdag 16-18

Fredag 18-19