Medlems-nøglen

AngerGym er et nøglecenter. Det vil sige, at du kan komme så ofte og frit du vil hele døgnet rundt. Medlems-nøglen du får udleveret er personlig og må ikke benyttes af andre end den, som har tegnet abonnementet. Medlems-nøglen skal indlæses ved indgangen. Skulle du miste eller beskadige din medlems-nøgle, udsteder vi en ny til dig mod et administrations gebyr på 50,-. Hvis du glemmer din medlems-nøgle, vil du stadig kunne træne. Du kan ved indgangen til centeret komme 40,- i vores møntindkast, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres, som ved brug af medlems-nøglen.

Har du mistet din nøgle?: kontakt os

Omklædning

Der er skabe til rådighed i omklædningsrummene, så du har mulighed for at opbevare dit tøj og dine værdigenstande mens du træner. Har du ikke selv en hængelås til skabet, er der mulighed for at købe en i centeret. Der er desuden brusebade i både herre- og dameomklædning.

Prøvetime

En prøvetime hos os koster kun 40,-. Pengene kommer du i møntindkastet ved indgangen til centeret, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres, som ved brug af medlems-nøglen. Gæster kan træne mellem kl. 07:00-23:00, herefter låser døren, således kun medlemmer kan komme ind om natten. Døren aktiveres desværre ikke med MobilePay.

Beklædning

For at kunne træne i centeret, skal du have træningstøj og indendørs sko på.

Pause

Du kan til enhver tid, sætte dit medlemskab på pause så ofte og så længe, som du ønsker (dog maks 6 måneder). Du skal blot henvende dig til os, hvor du mod et administrationsgebyr på 50,- skal oplyse om start og slutdato for pausens periode.

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, ved at kontakte os. Opsigelsen skal dog ske senest den 15. i måneden.

Åbningstider

For medlemmer alle 365 dage om året 24/7. Ved betaling i møntboks fra kl. 07:00 til kl. 23:00.

Telefontid

Vi kan træffes alle dage på telefonnummer 21323237 eller mail info@angergym.dk

Ekspeditionstider

Receptionen/butikken har følgende åbningstider

Mandag 10-18

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-18

Fredag 12-15

Lørdag efter aftale

Søndag 11-14

Helligdage efter aftale