Medlems-nøglen

AngerGym er et nøglecenter. Det vil sige, at du kan komme så ofte og frit du vil hele døgnet rundt. Medlems-nøglen du får udleveret er personlig og må ikke benyttes af andre end den, som har tegnet abonnementet. Medlems-nøglen skal indlæses ved indgangen. Skulle du miste eller beskadige din medlems-nøgle, udsteder vi en ny til dig mod et administrations gebyr på 50,-. Hvis du glemmer din medlems-nøgle, vil du stadig kunne træne. Du kan ved indgangen til centeret komme 40,- i vores møntindkast, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres, som ved brug af medlems-nøglen.

Har du mistet din nøgle?: kontakt os

Omklædning

Der er skabe til rådighed i omklædningsrummene, så du har mulighed for at opbevare dit tøj og dine værdigenstande mens du træner. Har du ikke selv en hængelås til skabet, er der mulighed for at købe en i centeret. Der er desuden brusebade i både herre- og dameomklædning.

Prøvetime

En prøvetime hos os koster kun 40,-. Pengene kommer du i møntindkastet ved indgangen til centeret, hvorefter håndtaget til centeret automatisk aktiveres, som ved brug af medlems-nøglen. Gæster kan træne mellem kl. 07:00-23:00, herefter låser døren, således kun medlemmer kan komme ind om natten. Døren aktiveres desværre ikke med MobilePay.

Beklædning

For at kunne træne i centeret, skal du have træningstøj og indendørs sko på.

Pause

Du kan til enhver tid, sætte dit medlemskab på pause så ofte og så længe, som du ønsker (dog maks 6 måneder). Du skal blot henvende dig til os, hvor du mod et administrationsgebyr på 50,- skal oplyse om start og slutdato for pausens periode.

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, ved at kontakte os. Opsigelsen skal dog ske senest den 15. i måneden.

Åbningstider

For medlemmer alle 365 dage om året 24/7. Ved betaling i møntboks fra kl. 07:00 til kl. 23:00. Vi kan træffes alle dage på telefonnummer 21323237 eller mail info@angergym.dk.

Sådan behandler vi dine personoplysninger

I Angergym registrerer og bruger vi dine personoplysninger, hvis du er medlem. Det er oplysninger, du selv har givet os, da du blev meldt ind. Det drejer sig om dine kontaktoplysninger, herunder navn, adresse og telefonnummer. Oplysningerne kan kun ses af personale hos Angergym og vi bruger dem til at opkræve kontingent af dig via betalingsservice. Kontaktoplysninger opbevares i op til 5 år, hvorefter de slettes. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart og anvendes alene i forbindelse med kommunikation mellem dig og Angergym og til registrering hos betalingsservice. Du har mulighed for at anmode om at få slettet alle dine oplysninger fra systemet, men det skal understreges, at dette kun kan ske, såfremt der ikke er forhold hos Angergym som bevirker, at data skal bibeholdes. Af hensyn til bogføringsloven vil fakturaer blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år.

Ekspeditionstider

Receptionen/butikken har følgende åbningstider

Mandag 11-18

Tirsdag 11-18

Onsdag 11-18

Torsdag 11-18

Fredag 11-15

Lørdag efter aftale

Søndag 11-14

Helligdage efter aftale